FESTES_THEATER


   
 

 

BEGINNERSCURSUS ACTEREN
Mocht je nog onvoldoende ervaring hebben om al aan een echte voorstelling te gaan repeteren... denk dan aan een beginnerscursus om zo de basiskneepjes van acteren aan te leren en de eerste stappen op de speelvloer te maken! 

Geef je ook op! 

Bij voldoende belangstelling organiseer ik graag weer een cursusweek in Spanje! 
Voor iedereen die altijd al eens had willen toneelspelen of vroeger op school veel plezier aan toneelspelen beleefde, maar... 

Leerzaam, laagdrempelig en met veel lol!
THEATERWEEK 'ZON & SPELEN'
Creatieve week voor gevorderde toneelspelers in de Spaanse zon...

Je kunt je nu al opgeven voor de zomer van 2018! De theaterweek is dan van 21 t/m 28 juli! Ga je mee?Deze afgelopen zomer een heerlijke theaterweek gehad op La Miana! Mooie muziektheatervoorstelling Viva la Vulva gemaakt op diverse plekken op het landgoed. Variété uit vervlogen tijden!

In de theaterweek werk je samen met regisseur Stephan W. Zeedijk aan een bestaande theatertekst. Bij Zon & Spelen krijg je een volpensionverblijf en kun je genieten van prachtige vergezichten over de Spaanse Pyreneeën... 

Deze week is bedoeld voor wat gevorderde toneelspelers, waarmee in een week in de Spaanse zon een voorstelling wordt gemaakt, die zo mogelijk ook een keer in Nederland wordt gespeeld. De tekst krijg je van te voren uitgereikt. Er wordt gewerkt vanuit de eigenheid van de individuele speler. Je krijgt dan ook veel ruimte voor het uitwerken van je eigen personage. We laten ons inspireren en uitdagen door de bijzondere locatie in en rond 'La Miana'. Kleur, licht, geluid en ruimte. Alles doet mee!

Deelname

€ 695,- Inclusief theaterproject en 7 nachten op basis van volpension in een gedeelde kamer, koffie & thee en landwijntjes bij het diner. Inclusief toeristenbelasting. Exclusief reis, transfers en evt. reis- en annuleringsverzekering. Toeslag voor een eenpersoonskamer is 77 euro per week. Er zijn slechts een beperkt aantal beschikbaar. 

Meer info en inschrijven!
info@festes.nl
 

Verblijf
We verblijven in de oude pastorie 'Rectoria de la Miana' uit de 12e eeuw, gelegen in een natuur- en stiltegebied in de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën ± 130 km van Barcelona. Goed bereikbaar met het vliegtuig via Girona en Barcelona. Vandaar reis je verder met de bus.

Je krijgt een volpension verblijf met ontbijt, lunch en diner. Tijdens de cursus is er koffie en thee. Alle maaltijden worden vers bereid. 's Avonds bestaat de maaltijd uit drie gangen en wordt geserveerd met een lichte landwijn. Er wordt afwisselend gekookt met vlees, vis en vegetarisch.

Er is slaapgelegenheid in de pastorie. De eenvoudige, sfeervolle kamers, hebben twee slaapplaatsen met een- of tweepersoons bedden. Er zijn meerdere badkamers. Beddengoed is aanwezig. Handdoeken graag zelf meenemen. Wifi is aanwezig. 
Wil je graag een kamer voor jezelf. Neem hiervoor even contact met ons op. Er zijn slechts een beperkt aantal beschikbaar. Toeslag voor een eenpersoonskamer is 77 euro per week. Ook kun je er voor kiezen om in een van de aanwezige tenten te overnachten! Verlenging van je verblijf of eerder aankomen is mogelijk, mits er kamers beschikbaar zijn. De kosten voor een extra dag volpension verblijf zijn 59 euro p.p. inclusief toeristenbelasting.

Dagindeling

We repeteren tussen 09.30 en 13.30 uur. Na de lunch ben je vrij om een siësta te houden, te genieten van de prachtige omgeving, met een boek in de hangmat te liggen of tekst te leren. Ook is er de mogelijkheid om wat verkoeling te zoeken in het nieuwe zwembad met zonneterras. 
Wanneer je met de auto naar de berg bent gekomen of mee kunt rijden, zijn er veel leuke stadjes in de omgeving te bezoeken, zoals Besalú en Olot. In de vooravond is er ruimte voor deelrepetities. Rond 19.30 uur gaan we aan tafel en wordt het diner geserveerd.

 
 
Een familievete | Achterklap en jaloezie | Opgekropte passie te midden van feestgedruis

Een huwelijksdag waarop de bruid beslist om er alsnog met haar ex-geliefde vandoor te gaan. Want het hart van de bruid slaat voor hem net iets harder dan voor haar kersverse echtgenoot. De bruiloftsgasten komen tijdens het feestgedruis terecht in een familiestrijd, waar twee families al generaties lang een bloedige vete uitvechten. Hoe uitzichtloos is haat als er geen tegenkracht van liefde is.

Bloedbruiloft
Meer sfeerfoto's La Miana...

 

ZON & SPELEN: BLOEDBRUILOFT  (2013)
Spel: Oda Berends, Coco Brandwijk, Lianne Collignon, Karin Dame, Eva Herens, Paul Joosse, Anneke Klerks, An Kramer, Pascal van Putten, Leonore Tismeer en Els Volmuller 
Regie: Stephan W. Zeedijk
Fotografie: Anne-Marieke Hana

In de oude pastorie 'La Miana', op een berg in de Spaanse Pyreneeën, hebben we in de zomer van 2013 een tragikomische locatievoorstelling gemaakt gebaseerd op teksten van Federico García Lorca. 'Bloedbruiloft' uit 1933. Deze voorstelling was in november van dat jaar ook tweemaal in Nederland te zien op een bijzondere locatie... Watersport Vereniging Aegir aan de Bergse Voorplas in Rotterdam.   
   
   
fotografie_anne-marieke hana