FESTES_THEATER

Festes Theater is een klein Rotterdams theaterproductiehuis.
Verder lezen


  
Volg
             Festes Theater ook op Flickr

 
 

fotografie_lara struik

ROOM
Hostel ROOM is gevestigd in een karakteristiek pand uit 1923, gesitueerd in het Scheepvaartkwartier, vlakbij de Veerhaven. Dit gebied met de status van beschermd stadsgezicht ademt de sfeer van vroeger, toen havenbaronnen hier hun herenhuizen, kantoren en pakhuizen hadden.

www.roomrotterdam.nl

TERUGBLIK:
SARDIENTJE IN BLIK - DEEL 2 (2020)

Spel: Nick Coenen, Karin Dame, Ada van Duijn, Anneke Klerks, Sabina Renshof, Dim Rossen, Sabrina Woudenberg
Tekst: Miriam Boolsen, Frank Houtappels, Jan van der Mast
Regie: Stephan W. Zeedijk


Op 12 en 19 januari 2020 was 'Sardientje IN BLIK - DEEL 2' te zien in HOSTEL ROOM!

Een nieuw deel van Sardientje IN BLIK! Met nieuwe verhalen, oude bekenden en verse spelers... Op sluipdoortocht door het prachtige pand van Hostel ROOM krijg je een inkijkje in het hart en de ziel van zijn tijdelijke bewoners. Zittend op een stapelbed ontdek je meer over hun bizarre levensloop!

In 2018 speelden we Sardientje IN BLIK op deze bijzonder plek in Rotterdam. In 2020 is nu DEEL 2 te zien. Ook de hartverwarmende kibbelende zussen Will & Tosca zijn weer van de partij met een nieuw hoofdstuk in hun leven.

Was ook te zien tijdens het Delft Fringe 2015! Het publiek kon tijdens het festival stemmen. Het gemiddelde van deze stemmen voor Doodrijp bedroeg 4.5 sterren! 

TERUGBLIK: DOODRIJP (2014)
Tekst: Peer Wittebols
Spel: Agaath van Dijk en Dim Rossen
Regie: Stephan W. Zeedijk
Fotografie: Erwin van Tongeren

Winnaar Jur
yprijs en Publieksprijs ATFR 2014!
Een glastuindersechtpaar heeft zich op de teelt van kiwi's gestort. Hun financiŽn zijn zorgwekkend, maar de onderlinge verhoudingen staan er nog veel beroerder voor. Ze zijn door de bodem van hun bestaan gezakt en met een stortvloed van woorden zoeken ze wanhopig de draad in het doolhof dat hun leven is geworden. In krachtige, humoristische en soms pijnlijke gesprekken stort het echtpaar zijn hart uit over hun heden, verleden en mogelijke toekomst...
Verder lezen