FESTES_THEATER

Festes Theater is een klein Rotterdams theaterproductiehuis.
Verder lezen


  
Volg
             Festes Theater ook op Flickr

 
 

Voor meer info en reserveren!
info@festes.nl

THEATERWEEK 'ZON & SPELEN'
Creatieve week voor toneelspelers in de Spaanse zon...

zaterdag 13 augustus t/m zaterdag 20 augustus 2022


De afgelopen twee jaar konden we helaas niet naar deze geweldige plek afreizen. in de zomer van 2022 hebben we echter volop hoop dat de theaterweek toch echt weer kan gaan plaatsvinden! Erg veel zin in! Jij ook? In de theaterweek werk je onder begeleiding van regisseur Stephan W. Zeedijk aan een bestaande theatertekst, maar is er ook veel ruimte voor eigen inbreng en improvisatie. Bij Zon & Spelen krijg je een volpension verblijf en kun je genieten van prachtige vergezichten over de Spaanse Pyreneeën... 
Verder lezen


La
                    Mianafotografie_ilse huizinga

Viva la Vulva, het laatst reizend variététheater van Europa! 
In de zomer van 2017 heb ik samen met Ada van Duijn, Anna Groeneveld, Minnekus de Groot, Sabina Renshof en Wendy Voorn een mooie muziektheatervoorstelling gemaakt die werd opgevoerd op diverse plekken op het landgoed. Variété uit vervlogen tijden!


fotografie_lara struik

ROOM
Hostel ROOM is gevestigd in een karakteristiek pand uit 1923, gesitueerd in het Scheepvaartkwartier, vlakbij de Veerhaven. Dit gebied met de status van beschermd stadsgezicht ademt de sfeer van vroeger, toen havenbaronnen hier hun herenhuizen, kantoren en pakhuizen hadden.

www.roomrotterdam.nl

TERUGBLIK:
SARDIENTJE IN BLIK - DEEL 2 (2020)

Spel: Nick Coenen, Karin Dame, Ada van Duijn, Anneke Klerks, Sabina Renshof, Dim Rossen, Sabrina Woudenberg
Tekst: Miriam Boolsen, Frank Houtappels, Jan van der Mast
Regie: Stephan W. Zeedijk


Op 12 en 19 januari 2020 was 'Sardientje IN BLIK - DEEL 2' te zien in HOSTEL ROOM!

Een nieuw deel van Sardientje IN BLIK! Met nieuwe verhalen, oude bekenden en verse spelers... Op sluipdoortocht door het prachtige pand van Hostel ROOM krijg je een inkijkje in het hart en de ziel van zijn tijdelijke bewoners. Zittend op een stapelbed ontdek je meer over hun bizarre levensloop!

In 2018 speelden we Sardientje IN BLIK op deze bijzonder plek in Rotterdam. In 2020 is nu DEEL 2 te zien. Ook de hartverwarmende kibbelende zussen Will & Tosca zijn weer van de partij met een nieuw hoofdstuk in hun leven.

Was ook te zien tijdens het Delft Fringe 2015! Het publiek kon tijdens het festival stemmen. Het gemiddelde van deze stemmen voor Doodrijp bedroeg 4.5 sterren! 

TERUGBLIK: DOODRIJP (2014)
Tekst: Peer Wittebols
Spel: Agaath van Dijk en Dim Rossen
Regie: Stephan W. Zeedijk
Fotografie: Erwin van Tongeren

Winnaar Jur
yprijs en Publieksprijs ATFR 2014!
Een glastuindersechtpaar heeft zich op de teelt van kiwi's gestort. Hun financiën zijn zorgwekkend, maar de onderlinge verhoudingen staan er nog veel beroerder voor. Ze zijn door de bodem van hun bestaan gezakt en met een stortvloed van woorden zoeken ze wanhopig de draad in het doolhof dat hun leven is geworden. In krachtige, humoristische en soms pijnlijke gesprekken stort het echtpaar zijn hart uit over hun heden, verleden en mogelijke toekomst...
Verder lezen