FESTES_THEATER

Festes Theater is een klein Rotterdams theaterproductiehuis.
Verder lezen


  
Volg
             Festes Theater ook op Flickr

 
 


Een of twee dagen creëren, opladen, ontspannen, je laten inspireren, jezelf ontwikkelen en genieten!

De kosten voor een weekenddag zijn met speciale vroegboek korting € 59,-. Normaal
70,-.
* Dit is inclusief koffie of thee met wat lekkers op zondagochtend, lunch en alle workshops.

De kosten voor een
weekend zijn € 135,-
* Dit is inclusief koffie of thee met wat lekkers op zaterdagochtend, lunch op zaterdag en zondag, alle workshops.

Heb je interesse! Laat het ons weten en mail naar info@festes.nl


Zodra er voldoende aanmeldingen zijn ontvang je een formulier om je in te schrijven en verdere informatie.NIEUW:
THEATERWEEKENDEN 'BROOD & SPELEN' in... ROTTERDAM


Creatieve dagen en weekenden voor amateurtoneelspelers in de Hollandse klei...BINNENKORT NIEUWE DATA BESCHIKBAAR IN SEPTEMBER!
Wil je op de hoogte blijven, laat het ons weten...
info@festes.nl

FESTES THEATER & SAMEN SCHITTEREN
Toneelspelen & Mindfulness

Met Stephan W. Zeedijk en Sabrina Woudenberg

Een dag om even goed uit je dagelijkse sfeer te komen. Om een moment voor jezelf te nemen en nieuwe energie op te doen. Heerlijk toneelspelen, in de natuur zijn en met gerichte oefeningen een moment van bewustzijn creëren.

Kom samen schitteren! Toneelervaring is niet noodzakelijk!  

Deze dag wordt gegeven door Stephan W. Zeedijk (Theaterregisseur en docent) & Sabrina Woudenberg (Trainer en creatief coach).

Zondagochtend om 10.30 uur beginnen we met een kennismaking en een kop thee of koffie met wat lekkers in het tuinhuis van Natuurtalent. Daarna de eerste workshop. De dag staat in het teken van afwisselend toneel en mindfulness.
In de middag staat een lekkere lunch klaar! De dag eindigt om circa 16.00 uur.

FESTES THEATER
Toneelspelen & Voorstelling
Met Stephan W. Zeedijk

Een weekend om heerlijk toneel te spelen, in de natuur te zijn en in het leven van een specifiek personage te duiken aan de hand van een korte tekst. Door middel van speelse improvisatie oefeningen en opdrachten ontstaan nieuwe scènes. Zondag eind van de middag spelen we een voorstelling voor publiek. Natuurlijk mag je al je vrienden en familie uitnodigen.


Dit weekend wordt gegeven door Stephan W. Zeedijk (Theaterregisseur en docent).

Zaterdagochtend om 10.30 uur beginnen we met een kennismaking en een kop thee of koffie met wat lekkers in het tuinhuis van Natuurtalent. Daarna de eerste repetitie.
In de middagen staat een lekkere lunch klaar! Zaterdagmiddag en zondag staan in het teken van het verder uitwerken en repeteren aan de voorstelling. Zondag eind van de middag spelen we voor publiek. De zaterdag eindigt circa 16.00 uur. De zondag circa 17.00 uur. 

De locatie is Stadsboerderij Natuurtalent in Rotterdam Schiebroek. Bij Natuurtalent gebeurt van alles! Met een theehuis, terras, pluktuin en een yurt. Op het terrein lopen dieren, staan er boomhutten, kortom een fantastische plek om toneel te spelen en te vertoeven...

Natuurtalent
Veldkersweg 50
3053 JR Rotterdamfotografie natuurtalent_anne kaere fotografie
BEDANKT EEF & FRANS

Een groot aantal jaren organiseerden we Theaterweken 'Zon & Spelen' op het prachtige La Miana in Spanje! Eef & Frans hebben recent het landgoed verkocht en gaan genieten van een rustiger leven... Jammer voor ons! Maar we kunnen terugkijken op
bijzondere creatieve weken en mooie voorstellingen die we daar hebben mogen maken en alle fijne mensen die we hebben ontmoet op de magische berg...
VERWACHT:
SARDIENTJE IN BLIK - DEEL 3 (Najaar 2024)

'Soms denk ik aan dingen die ik nooit gehad heb. En het rare is, dat ik dan toch bang ben om ze kwijt te raken. Dat vind ik vreemd. Dat is toch vreemd? Je kunt niet iets kwijt raken wat je nooit gehad hebt. Om daar dan toch zo bang voor te zijn. Dat is onrechtvaardig. Want zo heb je niets, niet eens de herinnering. Alleen die angst om te verliezen wat je niet eens hebt gehad.'fotografie natuurtalent_anne kaere fotografie


fotografie_lara struik

ROOM
Hostel ROOM is gevestigd in een karakteristiek pand uit 1923, gesitueerd in het Scheepvaartkwartier, vlakbij de Veerhaven. Dit gebied met de status van beschermd stadsgezicht ademt de sfeer van vroeger, toen havenbaronnen hier hun herenhuizen, kantoren en pakhuizen hadden.

www.roomrotterdam.nl

TERUGBLIK:
SARDIENTJE IN BLIK - DEEL 2 (2020)


Spel: Nick Coenen, Karin Dame, Ada van Duijn, Anneke Klerks, Sabina Renshof, Dim Rossen, Sabrina Woudenberg
Tekst: Miriam Boolsen, Frank Houtappels, Jan van der Mast
Regie: Stephan W. Zeedijk


Op 12 en 19 januari 2020 was 'Sardientje IN BLIK - DEEL 2' te zien in HOSTEL ROOM!

Een nieuw deel van Sardientje IN BLIK! Met nieuwe verhalen, oude bekenden en verse spelers... Op sluipdoortocht door het prachtige pand van Hostel ROOM krijg je een inkijkje in het hart en de ziel van zijn tijdelijke bewoners. Zittend op een stapelbed ontdek je meer over hun bizarre levensloop!

In 2018 speelden we Sardientje IN BLIK op deze bijzonder plek in Rotterdam. In 2020 was DEEL 2 te zien. Ook de hartverwarmende kibbelende zussen Will & Tosca waren weer van de partij met een nieuw hoofdstuk in hun leven.