FESTES_THEATER


   
 

 

KARBONKEL
Tekst: Wanda Reisel
Spel: Annemarie Hagenaars en Agnes Lammers

Regie Stephan W. Zeedijk

 

Twee meiden leven in karbonkelland. Een gat waar niets te doen valt en niks gebeurt. Het zijn beste vriendinnen en ze fantaseren over een toekomst en vrijheid zonder de dwingende ogen van de andere dorpsbewoners. Een toekomst ver weg. Trouwen in Las Vegas. Eerst gokken in de casino's, eten en cocktails drinken in restaurants, daarna trouwen in een engelenkostuum met een stuk of twintig bruidsjonkertjes. Vervolgens in een open rode sportwagen met rinkelende blikjes eraan vast, naar de woestijn rijden en daar heel erg hard schreeuwen.

'Dat je boven op een berg staat en dat je keihard SCHIJT! roept. En dat 't dan echoot tegen de rotswanden. Ja, keihard beuken. En dat je ook VAL DOOD IEDEREEN! kan roepen. En dan houden we elkaars handen vast. En dat je dan weet dat je echt
helemaal alleen met z'n tweeŽn op de wereld bent.'

STUKAFEST 2010
Karbonkel was op donderdag 11 februari 2010 te zien tijdends het StukaFest Rotterdam

Een knallend optreden tussen de bierkratten en studieboeken of een intieme literaire voordracht onder een hoogslaper? Het kan allemaal tijdens Stukafest! Bij het Studentenkamerfestival worden studentenkamers in elf steden omgetoverd tot minitheaters. Kies uit het programma in jouw stad je drie favorieten en fiets van kamer naar kamer naar je voorstellingen. 

www.stukafest.nl